Avant Økonomi AS ble etablert i 2008. Siden etableringen har vår filosofi vært å yte god service og tett kundeoppfølging slik at våre kunder til enhver tid har tilgang til gode styringsverktøy for å kunne ta rett beslutninger. Kundene våre skal oppleve at de får det lille ekstra i form tilbakemeldinger og innsikt med regnskapstallene.

Vi er i dag seks ansatte med god spredning i alder og kompetanse. Vår kjernekompetanse er økonomisk analyse og rapportering, og vi har bred erfaring av mange bransjer men har opparbeidet oss spesiell kompetanse innen følgende 3 bransjer: helse, eiendom og bygg/anlegg.

Våre ansatte

Vårt team av kvalifiserte regnskapsførere og rådgivere er tilgjengelige for å gi råd – når du trenger det.

Tore Brandt

Daglig leder/Statsautorisert regnskapsfører

Tore er autorisert regnskapsfører, som var utdannet revisor fra Handelshøyskolen BI i 1989. Tore har arbeidet som revisor i 5 år og har etter det arbeidet med økonomi med rapportering, analyse, kontroller, selskaps organisering og regnskap. Fra 2008 har han vært daglig leder og partner i Avant Økonomi AS.
Har god og bred erfaring innen flere bransjer, men spesielt fokus på eiendom, bygg og anlegg.

Marianne Lövquist

Faglig leder/Statsautorisert regnskapsfører

Marianne er utdannet siviløkonom og autorisert regnskapsfører. Hun har jobbet med regnskap siden 1998, både i Norge og Sverige.

Marianne har jobbet i Avant fra starten i 2008 og er partner i selskapet. I Avant har hun ansvar for kunder innen helseindustrien samt overordnet ansvar for implementering av programvare og systemer for våre kunder men jobber også med kunder innenfor flere forskjellige bransjer.

Silje Weum Johansen

Statsautorisert regnskapsfører

Silje er utdannet siviløkonom fra universitet i Sør-Øst Norge og har jobbet hos Avant Økonomi siden 2019. Før det jobbet hun med regnskap innen hotellbransjen.

Silje er autorisert regnskapsfører og hos Avant jobber hun med flere forskjellige bransjer men har lagt fokus på å bygge en god erfaring innen eiendom og bygg og anleggs bransjen.

Wollert Bryne

Controller

Wollert Bryne har jobbet med regnskap i både Norge og Sverige siden 1982. Han har jobbet både i regnskapsbyrå der han har vært med i ledelsen og som økonomisjef innenfor ideell sektor. Dette har innefattet arbeid både med stiftelser, aksjeselskaper og foreninger innenfor forskjellige sektorer som privat skolevirksomhet, veldedighetsarbeid, forlagsvirksomhet og idrettsvirksomhet, men også innenfor eiendomsforvaltning og restaurantbransjen.

Han har en kandidateksamen i bedriftsøkonomi og har jobbet for Avant Økonomi AS siden 2019. Her jobber han fremst med bedrifter innenfor Helse men også konsulentvirksomhet, renhold, skole og eiendom.